OBS! Vill du hellre köra e-post via den ”vanliga” mail appen i iOS, läs avsnittet Konfigurera Office 365-e-post i e-postappen i iOS

Öppna Outlook för iOS. Ikonen ser ut så här:

Om du inte redan har det kan du ladda ned den från Apple Store.

OBS!: Finns för iOS-enheter med iOS 9.0 och senare.

Gå till Inställningar > Lägg till konto > Lägg till e-postkonto.

OBS!: Är det första gången du använder Outlook för iOS? I så fall trycker du på Komma igång.

Ange din fullständiga e-postadress och tryck på Lägg till konto.

Ange lösenordet för e-postkontot och tryck på Logga in.

Tryck på Ja eller Tillåt om du vill tillåta Outlook att synkronisera kalender, kontakter med mera.

Du är nu redo att använda Outlook för iOS!

Konfigurera Office 365-e-post i e-postappen i iOS

Gå till Inställningar, rulla ned till E-post, Kontakter, Kalendrar och tryck på Lägg till konto.
Välj Exchange.
Ange din e-postadress, ditt lösenord och en beskrivning av ditt konto. Din e-postadress bör vara ditt Office 365-företagskonto, till exempel dittnamn@dindomän.com
När du har angett dina autentiseringsuppgifter trycker du  på Nästa.
Om du uppmanas att ange ytterligare serverinställningar läser du POP- och IMAP-inställningar för Outlook Office 365 för företag.

5.    Välj de appar du vill att ditt e-postkonto ska synka med din iOS-enhet och tryck sedan på Spara. Ditt e-postkonto är nu klart att användas med e-postappen i iOS.