1. Öppna "Adressbok" i Outlook. (Ctrl+Shift+B)

2. Bläddra fram och öppna berörd distributionslista.

3. Tryck på "Ändra medlemmar..." för att visa fönster för att lägga till och ta bort medlemmar i distributionslista.

4. Tryck på "OK" för att stänga ner fönster och bekräfta förändringar.

OBS! För att utföra förändringar krävs det att du som användare står som "Ägare" av berörd lista, om du saknar denna behörighet vänliga kontakta närmsta behöriga beställare för att registrera en Service Request.