1. Öppna Outlook
  2. Gå till kalendervyn

3. Högerklicka på berörd kalender och välj "Kalenderbehörigheter/Sharing Permissions".

4. Tryck på "Lägg till/Add" för att öppna adressboken välja dom användare du önskar att ge behörighet till.

5. Markera sedan en användare och ange vilken typ av behörighet som ska ges.

6. Tryck på OK när du är klar.

7. Samtliga användare som du har delegerat behörighet behöver lägga till din kalender för att få åtkomst, detta görs genom att högerklicka på "Mina Kalendrar/My Calendars" och sedan välja önskad kalender ur adressboken.