I samband med att Microsoft tar bort Legacy Authentication så behöver man ta bort sitt Exchengekonto från den inbyggda mailappen. Här hittar du var du gör det:

När du tar bort ditt konto från mobilen lokalt så raderas även allt innehåll från de inbyggda apparna Mail, Kalender och Kontakter. Denna guide är till för att undvika förlorade kontakter i telefonboken.

1. Öppna Outlook-appen och klicka på ditt konto. Klicka sedan på kugghjulet.

2. Välj ditt Office-konto. Bocka i "Spara kontakter".

3. Starta om mobiltelefonen.