Bara ditt namn visas på samtliga mail i "skickat-mappen" i Outlook.

Det kan hända att Outlook ändrar vyn i mappen efter en uppdatering, eller att vyn alltid varit inställd på avsändarens namn:

För att återställa/ få dit mottagarens namn så behöver du ändra i "Vyinställningar" > "Kolumner".

Leta upp "Till" i listan och klicka på "Lägg till" och sedan "Ok".

Se till att "Till" ligger högst upp i listan. Flytta kolumnen med musen eller med hjälp av knapparna "Flytta upp".

Spara och eventuellt starta om Outlook.