Information:

Om nätverkskortet ej fungerar som det ska och ej hittar nätverksalternativ så är en lösing att installera om drivrutinen för nätverkskortet.

Step by step:

1. Öppna Enhetshanteraren (Device Manager) som admin och leta upp nätverkskortet. Högerklicka på nätverksadaptern för Wi-Fi (kan se annorlunda ut) och välj Egenskaper (Properties).

2. Klicka på Avinstallera enhet (Uninstall Device) och Avinstallera (Uninstall). Klicka nu "OK" på alla fönster och starta om datorn direkt. Nätverksadaptern kommer nu installera om sig själv när datorn är omstartad.